Community Church

Tartalomjegyzék
Események 2020 - 2021
MUNKALATOK 2020
konfirmalas 40 éves korstáétalálkozó, imádság járvány idején 2020
Tavaszi üzenet
2019
2019
NŐSZÖVETSÉGÜNK NAPJA
2018 konfirmálás
MAGYARÓ-MEZŐBERÉNY TESTVÉRKAPCSOLAT
KORTÁRSTALÁLKOZÓ 2017-ben
Magyaróiak Cigándon 2017 aug. 20
FARSANG 2017
KONFIRMÁLÁS 2017 ÁPRILIS
Minden oldal




FARSANG IDEJE

Rongyot vágtunk, majd meg is szőttük... s közben farsangoltunk, fánkot ettünk... jól éreztük magunkat, s ez a lényeg!!!!! Közben szövőszéket állítottunk fel a Nimród ház egyik szobájába és hozzáfogtunk szőni. Mire a nyár melege ellen kerestünk volna ott hűs menedéket, már elvégeztük az első szőnyegünk szövését, de nem baj, mert újra jön az ősz, és akkor "belehajtunk" ismét a nagy munkába.










































  Már látszódnak a sorok!


Beindult a csíkozás is!


Ez már látható munka, az első 100 méter megvan téve! Köszönjük azoknak, akik elindították és azoknak is akik átvették a stafétát!

Még csak 100 méter van hátra! Nem lazsáltunk!

Vidám színekkel dolgoztunk.

Ez már a végcél előtti 10 méter. Örvendünk, hogy megérkeztünk utunk céljához.

Ez így fest!

És íme, itt már van eredmény! Készülünk a bemutatásra, közben folyik a takarítás, a gomolyagok rendezése egy következő szőnyeg elkészítéséhez. Istennek legyen hála.

Hát ez lett belőle. Köszönöm Ördög Ilonka, Kocsis Ibolya, Vita Ilonka asszonytestvéreinknek, akik besegítettek a szövésbe, Virginás Piroska, Lovász Katica asszonytestvéreinknek a sok takarítást. Minden asszonynak, akik eljöttek rongyot vágni, akik hazulról küldték az elkészített gomolyákat, akik felvetőt ajándékoztak, hogy mindenek szép rendben történjenek.

Istennek legyen hála, egyedül ővé a dicsőség.